Een verbindende speler tussen de linies.

Ambassadeur van het vakgebied. Gedreven professional. Een betrouwbare en strategische sparringpartner.

Gedreven

Mijn persoonlijkheid laat zich het best omschrijven wanneer een link wordt gelegd naar sport. In mijn jeugdjaren heb ik voor diverse profclubs gevoetbald. Hier is de basis gelegd voor mijn topsportmentaliteit. Daarna heb ik een aantal jaren in de top van het amateurvoetbal gespeeld om vervolgens definitief voor mijn maatschappelijke carrière te kiezen. De wil om te presteren is er nog altijd; evenals de spelvreugde. Ook in mijn werk vind ik deze facetten terug.

Resultaatgericht

Ik omschrijf mezelf graag als een verbindende speler, die graag tussen de linies speelt. Ik kies graag voor voetballende oplossingen en speel richting de goal. Ik probeer mijn teamspelers mee te krijgen door mijn enthousiasme en coachende vaardigheden. Ik speel in dienst van het team. Ik haal voldoening uit een assist en hoef niet de topscoorder te zijn. Het belang van het team gaat boven die van het individu.

Strategisch

Mensen fungeren het best wanneer zij goed in hun vel zitten. Ik geloof dat plezier en prestaties hand in hand gaan. Om deze reden hecht ik veel waarde aan een goede sfeer en investeer ik in relaties en wederzijds vertrouwen. Je kunt je pas echt verdiepen in cijfers, als je naast de inhoud ook de cultuur en de persoonlijke perceptie van medewerkers hierbij betrekt. Belangrijk is dat mensen zelf gaan inzien dat goed samenspel en plezier leiden tot betere prestaties.

Business Controller | Finance & Control | Robin Huis in 't Veld

Robin Huis in ’t Veld

In de nabije toekomst wil ik mij blijven richten op het gebied van Business Control en Project Control met daarbij het accent op verbeteren. Ik wil groeien richting volwaardig change manager. Ik probeer mijn nieuwe opdrachten zorgvuldig uit te zoeken waarbij ik mij verder kan ontwikkelen. Gezien mijn achtergrond en expertise binnen projectgestuurde organisaties zal mijn toevoegde waarde daar het beste tot zijn recht komen. De laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen specifieke branches. Echter gezien het feit dat ik mijzelf zie als een generalist en de behoefte heb om mij breed te ontwikkelen, sta ik juist ook open voor opdrachten binnen een andere branche. Ik ben van mening dat compententies en een ‘frisse blik’ belangrijker kunnen zijn dan speficieke branche-kennis.

Open. Sociaal. Familieman.

Ik ben getrouwd met Fenna. Samen hebben wij 2 geweldige kinderen, Xavi (2011) en Boaz (2012), waar met veel plezier een groot deel van onze vrije tijd aan wordt besteed. Deze jongens delen mijn passie voor het voetbal. Regelmatig zijn we op het voetbalveld of op straat te vinden met een bal. Verder ga ik graag hardlopen in de buitengebieden van Twello. Mijn overige passies en interesses zijn skiën, lezen, auto’s, speciaalbier, Go Ahead Eagles, Ajax en Ibiza.