Inhuis Business Controller en senior Projectcontroller

Een professioneel controller met een positief kritische werkhouding, ruime ervaring, objectiviteit en een ver ontwikkeld analyserend vermogen.

Finance & Control

Al ruim 10 jaar lever ik interim– en adviesdiensten op het gebied van Finance & Control. Ik ben oprecht trots op mijn track-record waar meerdere tevreden opdrachtgevers onderdeel van uitmaken. De meeste energie haal ik uit opdrachten die leiden tot een concreet eindproduct. Denk bijvoorbeeld aan een scenariomodel of een hernieuwd management control proces inclusief bijbehorende P&C-producten. Interesse? Neem gerust contact op!

Expertises

Optimaliseren managementrapportages en management controlproces
Opzetten en optimaliseren projectrapportages inclusief P&C cyclus
Ontwikkelen en implementeren van stuurinformatie en dashboards
Opstellen en doorrekenen business cases
Opzetten scenariomodel en analyse

Interim

Wanneer uw organisatie te kampen heeft met (tijdelijke) capaciteitsproblemen ben ik in te huren als inhuis controller. Dankzij mijn jarenlange ervaring kan in mij snel en eenvoudig aanpassen binnen de organisatie. Hierdoor ben ik snel ‘up and running’ waardoor ik vrijwel direct knelpunten kan wegnemen. Daarnaast is het voor mij vanzelfsprekend om te kijken waar mogelijkheden liggen voor structurele verbeteringen op de lange termijn.

Controller in hart en nieren

Ik zie mijzelf als ambassadeur van het vakgebied. Binnen het brede vakgebied ‘control’ is het belangrijk dat ingezien wordt dat de ene discipline niet kan zonder de andere discipline en dat lijn niet kan zonder staf. De voornaamste rol van een controller is om een helicopterview in te zetten en vooral goed te luisteren wat er speelt in en rondom een organisatie.

Mijn uitdaging is om mensen in beweging te brengen. Hierbij gaat het met name om het creëren van bewustwording ten aanzien van cijfers en daarbij het maken van keuzes. Onderbouwingen moeten op papier sluiten en gedragen worden, maar zeker zo belangrijk is om te kijken naar de setting. Ook kan het van belang zijn om daarbij een stuk gevoel mee te laten spelen.

Referenties

Inhuis vakgebieden

Business Control
Projectcontrol & projectadministratie
Planning & Control
Financieel Management
Management accounting
Business Controler gezocht? Connect op Linkedin!

Strategisch samenwerken

“Regelmatig krijg ik te horen dat alles wat te maken heeft met een euro-teken belegd moet worden bij de afdeling Finance & Control. Mijn uitdaging is om budgethouders, managers en directies te overtuigen dat het vertrekpunt van een solide financiële performance juist in de lijn gestart moet worden.”

Strateeg-Inhuis-finance-control

Vragen over en/of interesse in mijn diensten?

Mocht u vragen hebben over mijn dienstverlening, dan kunt u uiteraard contact opnemen. Stuur gerust een e-mail naar robin@inhuiscontrol.nl. Voor mijn werkervaring kunt u hier mijn Linkedin inzien. Mijn uitgebreide CV stuur ik op aanvraag toe. Referenties zijn beschikbaar in overleg.

Ook stel ik graag mijn ervaring en netwerk beschikbaar om eens te sparren of om te kijken naar mogelijke samenwerking op andere vlakken!